Новини

30.09.2014

Банк «Контракт» відкриває регіональне відділення в Дніпропетровську

 

Банк «Контракт» відкриває відділення в Дніпропетровську, яке є першим регіональним відділенням в рамках розвитку загальнонаціональної мережі. Відділення надаватиме повний комплекс послуг банку для фізичних та юридичних осіб. Відкриття дніпропетровського представництва відбудеться 1 жовтня 2014 року в 9:00 за адресою вул. Столярова, 10.

«Ми відкриваємо відділення банку в Дніпропетровську, оскільки в цьому місті, як і в регіоні в цілому, присутня висока концентрація малого та середнього бізнесу - наша пріоритетна категорія клієнтів. Ми готові фінансувати працюючий бізнес, сприяти його розвитку за допомогою спеціальних банківських послуг, таких як факторинг і овердрафт. Ми також готові надавати безкоштовні професійні консультації з фінансування всім підприємцям, які шукають способи залучення додаткових оборотних коштів для свого бізнесу» - говорить Євген Римарєв, заступник Голови Правління з питань клієнтської політики банку «Контракт».

Подальша стратегія розвитку мережі банку «Контракт» передбачає відкриття представництв також і в інших регіонах України.

 

Офіційний сайт банку «Контракт»: www.kontrakt.ua

Фінансування бізнесу в банку «Контракт»: /ru/korporativnym-klientam/kreditovanie/faktoring/  

Відділення банку: /ru/otdeleniya-i-bankomaty/otdeleniya/

Вернуться к списку

Туристичним
компаніям