16.03.2012

Швидкі та зручні електронні платежі з банком "Контракт"

З березня 2012 року клієнти банку "Контракт" можуть здійснювати платежі в електронній платіжній системі EasyPay. Ця система є інструментом для здійснення он-лайн транзакцій за допомогою електронних грошей MoneXy.

Поповнювати електронний гаманець EasyPay, а також сплачувати послуги телефонного зв'язку, Інтернету, ефірного та кабельного телебачення, комунальних та інших платежів в режимі реального часу клієнти банку можуть як у відділеннях банку, так і в центральному офісі. Використовуючи електронний гаманець, можна здійснювати оплату товарів та послуг не виходячи з дому.

"З розвитком Інтернету, електронні гроші набули великої популярності серед населення, адже подібний спосіб розрахунків має унікальну перевагу -  зберігати час і зусилля людей на здійснення платежів, з якими ми постійно маємо справу в повсякденному житті. Саме тому ми запропонували клієнтам нашого банку на вигідних умовах користуватися електронними грошима за допомогою систем EasyPay і MoneXy" - говорить Сергій Олексієнко, заступник Голови Правління банку "Контракт"

Платежі через систему EasyPay приймає значна кількість великих компаній, серед яких МТС, Київстар, Воля, Тріолан, АйПіНет, FOREX Group та інші.

Детальнішу інформацію про компанії що приймають платежі через систему EasyPay і тарифи на проведення транзакцій, Ви можете дізнатися на офіційному сайті системи https://easypay.ua/