14.02.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕНЕ ВІДСТУПЛЕННЯ ПРАВ ВИМОГИ ЗА КРЕДИТНИМИ ДОГОВОРАМИ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕНЕ ВІДСТУПЛЕННЯ

ПРАВ ВИМОГИ ЗА КРЕДИТНИМИ ДОГОВОРАМИ

Повідомляємо, що 14 лютого 2019 року Публічним акціонерним товариством Банк «Контракт» (далі – Банк) відступлено (передано у власність) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОМЕГА ФАКТОР» усі права грошової вимоги Банку до позичальників (фізичних осіб) згідно переліку у Додатку. Посилання на додаток-реєстр

Починаючи з 14 лютого 2019 року всі зобов’язання за договорами (перелік у Додатку), що підлягали виконанню на користь Банку і залишаються невиконаними на даний час (включно із простроченими, строковими та майбутніми зобов’язаннями), необхідно виконувати в повному обсязі на користь ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОМЕГА ФАКТОР» (місцезнаходження: 01601, м. Київ, вул. Мечникова, буд. 3,  кімн. 813) згідно з умовами договорів та вимогами законодавства України. При цьому всі платежі в розмірах та на інших умовах, що передбачені договором та вимогами законодавства України, слід здійснювати за новими реквізитами, що вказані у Додатку Посилання на додаток-реєстр з новими реквізитами

УВАГА!!! Платежі здійснені за старими реквізитами в ПАТ Банк «Контракт» з 14 лютого 2019 року, - не зараховуються до сплати заборгованості. Здійснюйте погашення за новими реквізитами на користь ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОМЕГА ФАКТОР» (місцезнаходження: 01601, м. Київ, вул. Мечникова, буд. 3,  кімн. 813). У разі виникнення питань, пов’язаних із виконанням зобов’язань перед ТОВ «ФК «ОМЕГА ФАКТОР», Ви можете звернутись за номером 063-229-60-44 (дзвінки в межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів згідно тарифів Вашого оператора).