06.09.2018

Оголошення

про реалізацію майна (основні засоби та касове обладнання) ПАТ Банк «Контракт» шляхом безпосереднього його продажу фізичним та юридичним особам. (Оновлена інформація).

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ Банк «Контракт» відповідно до Рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації та продажу активів № 883 від 06 квітня 2018 року оголошує про початок безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам майна (основні засоби) з 21 вересня 2018 року.

Найменування активу

Початкова ціна  (грн. з ПДВ)

Сейф касовий броньований  1 класу : СL І.150.К.К; серійний номер 86586

6120,00

Сейф касовий броньований  1 класу : СL І.150.К.К; серійний номер 86581

6120,00

Сейф касовий броньований  2 класу з 4 депозитними стійками на 70 чарунок: СL ІІ.180.2.К; серійний номер 28584

33120,00

Ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж можна в робочі дні з понеділка по п’ятницю (крім неробочих та святкових днів) 10:00 до 16:00 години (перерва з 13:00 до 14:00) за адресою:

-       м. Київ, вул. Воздвиженська, 58;

-       м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 8

за попередньою домовленістю з відповідальними працівниками Банку за номером тел.:

(044) 537-62-88, (050) 353-76-31.

Для здійснення продажу Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ Банк «Контракт» видає потенційному покупцю, який ознайомився з майном Банку та має намір придбати таке майно, рахунок-фактуру на оплату майна.

Кошти покупцем перераховуються на накопичувальний рахунок ПАТ Банк «Контракт»                  № 32073103101026 в Національному банку України, код банку 300001, код ЄДРПОУ 19361746.

Потенційний покупець після оплати згідно рахунку-фактури та після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ Банк «Контракт» отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає.